Recanvis

Responem en 24h la disponibilitat del recanvi sol·licitat

Demana'ns el recanvi que necessites.

Omple el següent formulari amb les dades que necessitem per trobar el teu recanvi.

¡Servei exclusiu per administradors associats en Sozius!

  Model (Adjuntar imatge):
  N. de sèrie (Adjuntar imatge):
  Peça a substituir (Adjuntar imatge):
  He llegit i accepto la Política de privacitat

  T'ajudem a localitzar el número de sèrie del teu electrodomèstic.

  El trobaràs darrere del calaix de verdures. Tant si és un frigorífic combi, un frigorífic de dues portes o un americà, hauràs de treure el calaix-verduler. Darrere d’ell, a la paret del darrere, trobareu un adhesiu. Altres casos menys comuns, podeu trobar-lo a l’interior del frigorífic a la part superior, prop de la llum. De manera similar trobareu l’adhesiu dels congeladors verticals,  perquè només necessites treure el calaix de la part inferior. El més normal en aquest cas, és que fos a la paret lateral esquerra.

  En canvi, arcs horitzontals i congeladors porten l’adhesiu col·locat a la part posterior de l’aparell.

  En una rentadora, assecadora o rentadora-assecadora, dependrà de si estem parlant d’un dispositiu de càrrega frontal o de càrrega superior.
  Per tant, si la rentadora és de càrrega frontal, n’hi ha prou amb obrir la porta. Just a la vora de l’obertura, localitzaràs l’adhesiu adjunt.
  En casos menys habituals, les rentadores de càrrega frontal poden portar l’adhesiu a la coberta inferior de la part davantera de la rentadora. En el cas dels electrodomèstics de rentada i assecat de càrrega superior, hauràs de mirar a la part posterior d’aquesta.

  No importa si es tracta d’un rentavaixella d’integració o de lliure instal·lació. També és indiferent que sigui d’un ample de 60cm o 45cm. Tots els rentavaixelles tenen l’adhesiu col·locat a l’interior de la porta. En aquest cas, podeu localitzar-la a la part superior com en un dels laterals.

  Ja disposis d’una campana integrable, decorativa, un grup filtrant, o qualsevol altre model, només hauràs de treure els filtres de la campana. Després d’ells, trobaràs l’adhesiu esmentat.

  Només has d’obrir la porta del forn i, a la part inferior del moble trobareu l’adhesiu en el qual t’indica tant el número de sèrie com altres dades interessants sobre l’aparell. A la placa, el trobaràs normalment al lateral d’aquesta, per la part que s’amaga quan s’integra.

  Els microones també compten amb un lloc habitual per col·locar l’adhesiu identificatiu, a la part inferior, segons obres la porta, si no el trobeu en aquest punt, el trobaràs a la part posterior del microones.

  Tant a la teva cuina de gas o d’inducció, hauràs de retirar el calaix de sota del tot. Si no disposa del calaix, estarà col·locada a la part posterior.

  Com a opció final, quan parlem d’una cuina amb bombona de butà, trobaràs l’adhesiu amb el número de sèrie en obrir la porta Porta-bombona.

  Informació a tenir en compte

  Oferim una garantia de 6 mesos. Alguns productes també tenen la garantia del fabricant.
  ¿Quan puc reclamar la garantia?
  Si el teu producte es trenca dins del període de garantia, pots reclamar la garantia.
  La garantia NO s’aplicarà en un dels següents casos:

  ⦁ El producte mostra signes de desgast o està desgastat.
  ⦁ Si no heu obtingut el producte per vosaltres mateixos, sinó per terceres persones.
  ⦁ El període de garantia de 6 mesos o la garantia del fabricant s’ha complert.
  ⦁ El defecte del producte és per un ús incorrecte.
  ⦁ Heu demanat el producte incorrecte per al vostre model.
  ⦁ Heu instal·lat el producte incorrectament o s’ha trencat durant la instal·lació.

  El termini de lliurament dels nostres productes en estoc es rebrà en un termini de 3-4 dies hàbils.

  Abrir el chat
  1
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?