nosaltres

Sorprendre els nostres clients

EL NOSTRE OBJECTIU

El nostre repte és demostrar que som capaços de superar-nos i sorprendre els nostres clients cada dia. Sozius surt al mercat, amb l’única finalitat de proporcionar als nostres associats un servei exclusiu de compra i instal·lació a través de la nostra web plataforma. Proposem una gamma de serveis pensats per ajudar i oferir les millors solucions a immobiliàries amb la màxima garantia i amb un estalvi econòmic i de temps molt significatiu.

Busquem guanyar-nos la confiança i la fidelitat dels nostres associats a través del nostre esforç i compromís per complir i superar les expectatives  dels nostres clients.

Esperem que us uniu a l’experiència Sozius molt aviat.

La nostra empresa

DESCOBREIX L'ORIGEN DE SOZIUS

El nostre projecte, sorgeix de la fusió de dos mons, el de l’administració de finques i el de la venda tradicional d’electrodomèstics.

El projecte és el resultat de la nostra experiència en aquests dos àmbits a través de múltiples col·laboracions comercials, reunions i llargues converses de sobretaula. Tot això, ens ha permès detectar una necessitat real, una manca de servei directe entre aquests dos sectors.

Així apareix i es funda Sozius Solutions S.L.

Forma part de la comunitat Sozius

Ets professional i vols treballar amb nosaltres?

Si ets professional o/i industrial dels sector immobiliari i t’interessa treballar amb nosaltres, envia’ns aquest formulari amb totes les dades, entraràs en la nostra base de dades, i de seguida et trucarem per formar part de Sozius.

    Abrir el chat
    1
    Hola
    ¿En qué podemos ayudarte?